ASIANAJOTOIMISTO ROIHU OY on työoikeuteen erikoistunut asianajotoimisto. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa ja Kuopiossa. Työllistämme tällä hetkellä 20 henkilöä.

Haemme nyt Helsingin toimistoomme TYÖOIKEUTEEN ERIKOISTUNUTTA LAKIMIESTÄ, jonka tehtävänä on avustaa vaativissa työ- ja virkasuhdeoikeudellisissa työtehtävissä ja hoitaa myös itsenäisesti toimeksiantoja.

Haemme tehtävään ensisijaisesti juristia, jolla on jo noin 3 – 5 vuoden kokemus työoikeudellisten asioiden hoitamisesta ja palo kehittyä edelleen tämän oikeudenalan erityisosaajana osana tiimiämme. Olet voinut tehdä tähänastisen urasi esimerkiksi asianajotoimistossa tai työmarkkinajärjestössä. Suoritetun auskultoinnin ja asianajotutkinnon luemme eduksi.

Arvostamme kykyä hahmottaa kokonaisuuksia, analysoida oikeudellisia ongelmia ja vastata asiakkaan tarpeisiin. Olet toimissasi huolellinen ja saat työt valmiiksi sovitussa ajassa. Pystyt tarvittaessa työskentelemään paineen alla ja suunnittelemaan omaa työtäsi. Haluat hoitaa myös oikeudenkäyntejä. Arvostamme hyvää kielitaitoa, kiinnostusta markkinointiin sekä hyviä sosiaalisia taitoja työyhteisössä ja asiakassuhteissa.

Tule osaksi työoikeustiimiämme. Saat mahdollisuuden kehittyä kokeneemman asianajajan toimiessa mentorinasi, mutta myös vastuuta toimeksiantojen itsenäisessä hoitamisessa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan provisiomahdollisuudella.

Lakimies rekrytoidaan Helsinkiin. Työ edellyttää tarpeen vaatiessa matkustamista ja työskentelyä myös muissa toimipisteissämme.

Kun kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 8.2.2019 mennessä osoitteeseen roihulaw@roihulaw.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa osakas, asianajaja Maria Penttilä ma 4.2.2019 klo 10 – 12 numerosta 050 324 2846 ja osakas, asianajaja Salla Pyymäki ti 29.1. kello 8 – 10 numerosta 040 5211 751.

Tutustu meihin lisää: www.roihulaw.fi ja www.työoikeusjuristit.fi .